• Direct contact 06-27243874
  • Rijlessen vanaf 16,5 jaar
  • Vrijblijvende proefrijles (60 min.)
  • Volg ons op Instagram
  • Volg ons op Facebook
Home » Recensies

Reacties

Niek Van Kasteren
een maand geleden

Super leerzame en leuke rijlessen, veel gelachen. En in een keer geslaagd!

Jules
een maand geleden

Hele fijne rijlessen gehad, hele fijne rijschoolhouder stelt je op je gemak achter het stuur en geeft fijn les. Bedankt Mo!

Kim
2 maanden geleden

Hele fijne en leerzame rijlessen gehad. Mo begeleid je op rustige wijze. In 1 keer mogen slagen! Deze rijschool is een echte aanrader Bedankt Mo!

Melvin
3 maanden geleden

Super fijne en leerzame lessen gehad bij lestime. Elke les was top! Praatje maken lachen maar ook serieus zijn horen bij de lessen. Het geduld en rustig zijn was heel fijn bij Mo. Vanaf de eerste tot de laatste dag ben ik super goed geholpen en heb daardoor mijn examen behaald! Mo bedankt voor de fijne lessen en succes in de toekomst!

Thomas van Dooremaal
6 maanden geleden

De rijlessen bij Lestime waren vanaf de eerste les tot mijn examen altijd fijn en leerzaam. Er wordt echt de tijd voor je genomen en een rijlesplan gemaakt dat perfect past bij jou startersniveau. Lestime is een oprechte rijschool met een fijne auto en een nog fijnere instructeur. Ik had nog lessen over vanuit mijn pakket en krijg deze netjes terug gestort. Mo is een geweldige instructeur waarmee je ook kan lachen. Ik zou iedereen aanraden om bij deze fijne rijschool te gaan lessen. Bedankt voor de fijne lessen Mo en ik wens je veel succes in de toekomst.

Wout Selten
6 maanden geleden

Mo neemt goed de tijd om je iets uit te leggen en geeft je ook fijn de ruimte om dit te kunnen oefenen. Hele fijne rijlessen gehad bij Mo en een gezellige man om naast te zitten. Bedankt voor het rijbewijs Mo!

Germaine
10 maanden geleden

Bijna 6 jaar (2015) geleden. In een keer geslaagd dankzij goede lessen van MO.

jelle
een jaar geleden

In 1 keer geslaagd! En dat dankzij de goede lessen van Mo. Hij neemt de tijd en heeft al het geduld van de wereld, daarnaast ook hartstikke gezellig. Flinke aanrader!

Nick
een jaar geleden

Leerzame lessen gehad, waardoor in 1 keer mijn examen kunnen halen

Rajiv
een jaar geleden

Altijd fijne lessen gehad. Het was ook gezellig. Het fijne is dat hij heel flexibel is qua lessen inplannen en ook weet hoe hij moet uitleggen. Dit zorgde ervoor dat ik vol vertrouwen mijn examen inging.

matthijs wijnhoven
2 jaar geleden

in 1 keer geslaagd dankzij de goede begeleiding van mo! gezellige, rustige instructeur en wat mij betreft de beste die er is! enorm leuke en fijne lessen gehad en daardoor meteen kunnen slagen 😁 nogmaals bedankt!

Wessel
2 jaar geleden

1ste keer gezakt toen overgestapt naar deze rijschool en gelijk geslaagd! Hele fijne rijschool die zich aan afspraken houdt en de les tijden aanpast naar wat het beste uitkomt voor jou.

Sofie
2 jaar geleden

Geslaagd in 1 keer ! Dankzij mo! Hij stelt je gerust en heeft al het geduld van de wereld . Ik raad het iedereen aan ! Mo is een topper !

Jonna
2 jaar geleden

Een aanrader deze rijschool! Altijd prettige en leuke rijlessen/begeleiding gehad! Mo heeft veel geduld en geeft goede tips. Bedankt Mo!

Matthijs
2 jaar geleden

Super leuke en leerzame rijlessen gehad! Altijd zijn de afspraken nagekomen die er zijn gemaakt en er wordt voor ieder onderdeel uitgebreid de tijd genomen, totdat je het onderdeel beheerst. Deze rijschool is zeker een aanrader!

Xanthe
2 jaar geleden

Altijd hele fijne en gezellige rijlessen gehad. U had altijd veel geduld en legde alles goed uit. Een praatje maken, lachen en sireus in 1! Een hele fijne begeleiding naar het examen en dat is gebleken, namelijk in 1 keer gehaald! Deze rijschool is echt een aanrader. Dank u wel voor alles Mo!

Emma
2 jaar geleden

Altijd fijne en leuke rijlessen gehad! Veel geduld en altijd fijne en goede tips hoe dingen te verbeteren. Ook fijn begeleid naar mijn examen. Bedankt Mo!

Linda
2 jaar geleden

Super leerzame en leuke rijlessen gehad heb er veel aan gehad, dankjewel voor je geduld mo !

Michelle Lovenich
2 jaar geleden

Fijne en leerzame lessen gehad. Een echte aanrader deze rijschool dankjewel Mo!

Romy
2 jaar geleden

Hele fijne rijlessen gehad, en goed begeleid op weg naar mijn examen. Ik raad vele deze rijschool aan!

Reactie plaatsen