Reacties

Guusje
7 maanden geleden

Super fijne lessen gehad. Eerste keer RIS toets en examen en allebei in 1 keer gehaald.
Mo is heel geduldig en legt alles goed uit. Al met al super fijne begeleiding.
Heel erg bedankt Mo!

Isa
een jaar geleden

Duidelijke lessen met een fijne sfeer. Er wordt echt de tijd genomen per onderdeel, hierdoor in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Bedankt Mo!

Fleur Brusik
2 jaar geleden

Mijn lessen bij Les-time zijn uitstekend bevallen en zou ik ook iedereen aan kunnen raden.

Na de proefles heeft Mo een goede inschatting gemaakt van de lessen die ik nodig zou hebben.

Mo is super vriendelijk en rustig, wat zorgt voor een fijne sfeer in de auto. Daarnaast vond ik de leeromgeving die hij creëerde erg fijn. Fouten maken was geen enkel probleem. Als je een foutje maakte reageerde Mo hier erg fijn en rustig op waardoor je kon leren van je fouten en je ook niet bang hoefde te zijn om fouten te maken.

Met het aantal lessen dat Mo had aangeraden ben ik in een keer geslaagd!

Merel
2 jaar geleden

Goede begeleiding, ik ben overgestapt van een andere rijschool naar hier omdat ik daar was gezakt. Hier ben ik in 1x geslaagd door de goede hulp van Mo!

Stijn Maas
2 jaar geleden

Na zonder succes twee praktijkexamens bij andere rijscholen te hebben afgelegd, ben ik via een collega bij Les Time terecht gekomen. Vanaf het eerste contact had ik hier direct een heel fijn gevoel bij. Hij is erg geduldig tijdens de lessen en blijft rustig. Dit heb ik als heel fijn ervaren omdat je daardoor zelf ook rustig blijft.

Na de eerste rijlessen heeft hij direct een goede inschatting kunnen maken hoeveel lessen ik nodig zou hebben. Hij wist precies waar nog aan gewerkt moest worden en wat mijn valkuilen waren. Mo is echt de meest vriendelijke en aardige instructeur die ik heb meegemaakt. Door de lessen bij Les Time heb ik echt het vertrouwen in mezelf gekregen om te kunnen slagen dit keer. En dat gebeurde, direct bij het eerste praktijk examen was ik geslaagd!

Ik zou rijschool Les Time zeker aanraden. Zoeken naar een goede rijschool is als het zoeken naar een spelt in een hooiberg, maar hier zit je echt zeker goed!

Rick Bernaards
2 jaar geleden

Les-time is zeker een aanrader als je opzoek bent naar een goede rijschool. De instructeur heeft me alles heel goed en fijn uitgelegd.
Ik vond het heel fijn om bij Les-time te rijden en het resultaat mag er dan ook zeker zijn met dank aan de instructeur.

Esraa
2 jaar geleden

Hele Fijne rijlessen gehad en in een keer geslaagd! Mo nam altijd goed de tijd om alles goed uit te leggen. Nogmaals bedank Mo! Zeker een aanrader,

Niek Van Kasteren
3 jaar geleden

Super leerzame en leuke rijlessen, veel gelachen. En in een keer geslaagd!

Jules
3 jaar geleden

Hele fijne rijlessen gehad, hele fijne rijschoolhouder stelt je op je gemak achter het stuur en geeft fijn les. Bedankt Mo!

Kim
3 jaar geleden

Hele fijne en leerzame rijlessen gehad. Mo begeleid je op rustige wijze. In 1 keer mogen slagen! Deze rijschool is een echte aanrader Bedankt Mo!

Melvin
3 jaar geleden

Super fijne en leerzame lessen gehad bij lestime. Elke les was top! Praatje maken lachen maar ook serieus zijn horen bij de lessen. Het geduld en rustig zijn was heel fijn bij Mo. Vanaf de eerste tot de laatste dag ben ik super goed geholpen en heb daardoor mijn examen behaald! Mo bedankt voor de fijne lessen en succes in de toekomst!

Thomas van Dooremaal
3 jaar geleden

De rijlessen bij Lestime waren vanaf de eerste les tot mijn examen altijd fijn en leerzaam. Er wordt echt de tijd voor je genomen en een rijlesplan gemaakt dat perfect past bij jou startersniveau. Lestime is een oprechte rijschool met een fijne auto en een nog fijnere instructeur. Ik had nog lessen over vanuit mijn pakket en krijg deze netjes terug gestort. Mo is een geweldige instructeur waarmee je ook kan lachen. Ik zou iedereen aanraden om bij deze fijne rijschool te gaan lessen. Bedankt voor de fijne lessen Mo en ik wens je veel succes in de toekomst.

Wout Selten
3 jaar geleden

Mo neemt goed de tijd om je iets uit te leggen en geeft je ook fijn de ruimte om dit te kunnen oefenen. Hele fijne rijlessen gehad bij Mo en een gezellige man om naast te zitten. Bedankt voor het rijbewijs Mo!

Germaine
3 jaar geleden

Bijna 6 jaar (2015) geleden. In een keer geslaagd dankzij goede lessen van MO.

jelle
4 jaar geleden

In 1 keer geslaagd! En dat dankzij de goede lessen van Mo. Hij neemt de tijd en heeft al het geduld van de wereld, daarnaast ook hartstikke gezellig. Flinke aanrader!

Nick
4 jaar geleden

Leerzame lessen gehad, waardoor in 1 keer mijn examen kunnen halen

Rajiv
4 jaar geleden

Altijd fijne lessen gehad. Het was ook gezellig. Het fijne is dat hij heel flexibel is qua lessen inplannen en ook weet hoe hij moet uitleggen. Dit zorgde ervoor dat ik vol vertrouwen mijn examen inging.

matthijs wijnhoven
4 jaar geleden

in 1 keer geslaagd dankzij de goede begeleiding van mo! gezellige, rustige instructeur en wat mij betreft de beste die er is! enorm leuke en fijne lessen gehad en daardoor meteen kunnen slagen 😁 nogmaals bedankt!

Wessel
4 jaar geleden

1ste keer gezakt toen overgestapt naar deze rijschool en gelijk geslaagd! Hele fijne rijschool die zich aan afspraken houdt en de les tijden aanpast naar wat het beste uitkomt voor jou.

Sofie
4 jaar geleden

Geslaagd in 1 keer ! Dankzij mo! Hij stelt je gerust en heeft al het geduld van de wereld . Ik raad het iedereen aan ! Mo is een topper !

Jonna
4 jaar geleden

Een aanrader deze rijschool! Altijd prettige en leuke rijlessen/begeleiding gehad! Mo heeft veel geduld en geeft goede tips. Bedankt Mo!

Matthijs
4 jaar geleden

Super leuke en leerzame rijlessen gehad! Altijd zijn de afspraken nagekomen die er zijn gemaakt en er wordt voor ieder onderdeel uitgebreid de tijd genomen, totdat je het onderdeel beheerst. Deze rijschool is zeker een aanrader!

Xanthe
5 jaar geleden

Altijd hele fijne en gezellige rijlessen gehad. U had altijd veel geduld en legde alles goed uit. Een praatje maken, lachen en sireus in 1! Een hele fijne begeleiding naar het examen en dat is gebleken, namelijk in 1 keer gehaald! Deze rijschool is echt een aanrader. Dank u wel voor alles Mo!

Emma
5 jaar geleden

Altijd fijne en leuke rijlessen gehad! Veel geduld en altijd fijne en goede tips hoe dingen te verbeteren. Ook fijn begeleid naar mijn examen. Bedankt Mo!

Linda
5 jaar geleden

Super leerzame en leuke rijlessen gehad heb er veel aan gehad, dankjewel voor je geduld mo !

Michelle Lovenich
5 jaar geleden

Fijne en leerzame lessen gehad. Een echte aanrader deze rijschool dankjewel Mo!

Romy
5 jaar geleden

Hele fijne rijlessen gehad, en goed begeleid op weg naar mijn examen. Ik raad vele deze rijschool aan!

Reactie plaatsen

Like & Volg ons