Reacties

Nick
25 dagen geleden

Leerzame lessen gehad, waardoor in 1 keer mijn examen kunnen halen

Rajiv
2 maanden geleden

Altijd fijne lessen gehad. Het was ook gezellig. Het fijne is dat hij heel flexibel is qua lessen inplannen en ook weet hoe hij moet uitleggen. Dit zorgde ervoor dat ik vol vertrouwen mijn examen inging.

matthijs wijnhoven
7 maanden geleden

in 1 keer geslaagd dankzij de goede begeleiding van mo! gezellige, rustige instructeur en wat mij betreft de beste die er is! enorm leuke en fijne lessen gehad en daardoor meteen kunnen slagen 😁 nogmaals bedankt!

Wessel
7 maanden geleden

1ste keer gezakt toen overgestapt naar deze rijschool en gelijk geslaagd! Hele fijne rijschool die zich aan afspraken houdt en de les tijden aanpast naar wat het beste uitkomt voor jou.

Sofie
7 maanden geleden

Geslaagd in 1 keer ! Dankzij mo! Hij stelt je gerust en heeft al het geduld van de wereld . Ik raad het iedereen aan ! Mo is een topper !

Jonna
8 maanden geleden

Een aanrader deze rijschool! Altijd prettige en leuke rijlessen/begeleiding gehad! Mo heeft veel geduld en geeft goede tips. Bedankt Mo!

Matthijs
8 maanden geleden

Super leuke en leerzame rijlessen gehad! Altijd zijn de afspraken nagekomen die er zijn gemaakt en er wordt voor ieder onderdeel uitgebreid de tijd genomen, totdat je het onderdeel beheerst. Deze rijschool is zeker een aanrader!

Xanthe
10 maanden geleden

Altijd hele fijne en gezellige rijlessen gehad. U had altijd veel geduld en legde alles goed uit. Een praatje maken, lachen en sireus in 1! Een hele fijne begeleiding naar het examen en dat is gebleken, namelijk in 1 keer gehaald! Deze rijschool is echt een aanrader. Dank u wel voor alles Mo!

Emma
10 maanden geleden

Altijd fijne en leuke rijlessen gehad! Veel geduld en altijd fijne en goede tips hoe dingen te verbeteren. Ook fijn begeleid naar mijn examen. Bedankt Mo!

Linda
10 maanden geleden

Super leerzame en leuke rijlessen gehad heb er veel aan gehad, dankjewel voor je geduld mo !

Michelle Lovenich
10 maanden geleden

Fijne en leerzame lessen gehad. Een echte aanrader deze rijschool dankjewel Mo!

Romy
10 maanden geleden

Hele fijne rijlessen gehad, en goed begeleid op weg naar mijn examen. Ik raad vele deze rijschool aan!

Reactie plaatsen